Otthon mánia

Tavaszi zsongás, 10 lenyűgöző ötlet a teraszod megújításához!

Életünk zavaros és rohanó viharában kell egy hely, ahol kikapcsolhatunk és megpihenünk. A legtöbb ember számára a kert és a természet jelenti ezt, ám azoknak akik lakásban, a város szívében élnek sem kell lemondaniuk erről az élvezetről. Itt az idő, hogy elhanyagolt megunt teraszod átalakítsd álmaid kis nyugalom szigetévé, ahol jól esik meginni a  reggeli kávéd, elolvashatod… Tovább »

Mindenkiből lehet hős! Rajzfilm figurás húsvéti tojások!

A gyerekek kedvencei most a húsvéti dekorációban elevenednek meg. Itt van superman, batman, és pókember, de a jégvarázs bájos főszereplőit is a húsvéti dekorációba varázsolhatjuk. Vicces és kreatív tojásfestés megoldások, amiknek a gyerekek nagyon örülnek majd!  Star Wars rajongók és klón tojás sereg! A képeket és forrásukat megtalálod Pinterest mappámban. 🙂 Ha további érdekes ötleteket szeretnél, kövess… Tovább »

Húsvéti dekorációs ötletek, mindenkinek

Az ünnepeknek sokkal nagyobb szerepük van életünkben, mint azt mi gondolnánk.  Ezek közül a húsvéti ünnepkör a legjellegzetesebb. Igaz sokan nem ünneplik, hiszen vallási eredetű, de az ajándékozás és a családdal együtt töltött idő azért megmaradt. A gyerek számára ez fontos és mindig nagyon várt időszak. Ha velük együtt készülünk az ünnepre, még nagyobb lesz… Tovább »

Frissítsük fel otthonunk, a tavasz újító erejével

A tavasz hatalmas erővel hat életünkre, mintha újászületnénk. A téli szürke napoknak vége, a nappalok ismét hosszabbak és a táj üde zöld színre vált. Számunkra is fontos, hogy ezt a változást saját otthonunkban is megutdjuk élni. Frissítsük fel lakásunk, így ez lehet számunkra  a menedék a nyüzsgő világ elől, ahol nyugodtan feltöltődhetünk új energiákkal. Nem… Tovább »

Üdvözöljük a jó időt, tavaszi kopogtatókkal!

Itt a tavasz, érezzük és bizony nagyon nagyon örülünk neki. Már nagyon vártam, hogy a kertben elkezdhessük a szorgoskodást és a tél emlékeit lecserélhessem üde és vidám tavaszi hangulatra. Mivel is kezdhettem volna el a tavaszi készólődést mint a téli ajtódísz lecserélésével. Íme 10+1 ötlet tavaszi ajtódísznek, melyek egyszerűen elkészíthetők, és mindenkinek garantáltan tavaszi, vidám hangulatot ajándékoz. 1.Kinek… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!