Otthon mánia

Légy merész és használd a feketét!

A fekete alkalmazása egy térben nagyon ritkán fordul elő, habár mindig is stílusos eleme volt a lakberendezésnek. A fekete a mi kultúránkban a gyász, gonoszság, rejtély, félelem, ismeretlen, szigor, gyűlölet és az elegancia színe. A szemet nyugtatja és a fekete arannyal vagy ezüsttel kombinálva elegáns és a luxust érzetét kelti. Kemény szín, tiszteletet és erőt mutat, súlya, tartása… Tovább »

Hogyan alkalmazzuk a fehér színt otthonunkban

A fehér sose unalmas. Igazán drámai, és remek alap bármi számára. A fehérnek rengeteg árnyalata és ezer arca van. Bátran alkalmazhatjuk helységtől függetlenül, íme egy kis segítség hozzá.        A fehér szín jelentése “A fehér színnel kapcsolatban a fényre, a jóságra, az áratlanságra, az egyszerûségre, a szüzességre asszociálunk. Leginkább a tökéletesség színéhez társítjuk.Ezek mellett… Tovább »

Színek a belsőépítészetben

Tudományosan bizonyított, hogy a színek pszichikailag kihatnak az emberre, befolyásolják kedvünk, hőérzetünk sőt a térérzékelésünket is. Éppen ezért a színek “erejét” nem szabad lebecsülnünk. Azonban ha megismerjük hatásaikat és tudjuk, hogyan használjuk úgy őket, hogy pozitív energiát, kellemes érzetet keltsenek bennünk, akkor komoly változásokat vehetünk észre életünkben, meglehet nem is tudjuk az okát.  Ezen rovat, melynek címe… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!