Otthon mánia

Kreatív kerti tűzrakók, amiket Te is könnyen elkészíthetsz!

Jó időben készülnek a legfinomabb falatok. Grillezés a haverokkal vagy a családdal, szalonnasütés és régi történetek mesélése, vagy csak egy kis romantika. A tűz az éltetője mindennek! Készítsünk kedvünkre valót, akár megmaradt anyagokból, olcsón, stílusosat! Íme 9 inspiráló ötlet a hétvégére.   A tökéletes hangulathoz Raklapból már annyi mindent láttunk, miért ne tehetnék bele a tűzrakót is?… Tovább »

Anyák napi ajándék ötletek, egyszerűen

Anya csak egy van. Mindig számíthatunk rájuk, óvnak és vigyáznak ránk, még akkor is mikor mi már úgy érezzük felnőttünk. Ezt a gondoskodó és odadó szeretett nem tudjuk visszafizetni nekik, mégis egy kis figyelmesség és ajándék segítségével mosolyt csalhatunk az arcukra.  Ezért lepd meg valami különlegeséggel és készítsd Te magad az ajándékot. Íme 10 csodálatos és egyszerű… Tovább »

10 elképesztő ötlet, a saját növényfalad elkészítéséhez!

Ezt a hetet a kertészkedés jegyében töltjük, hiszen olyan hihetetlenül csodálatos tavaszi időnk van, hogy kár ilyenkor a lakásban ücsörögni. Gyönyörű virágok várják, hogy még csodálatosabbá tegyék kerted, teraszod. S bár lehet úgy gondolod nincs elég hely ahhoz, hogy őserdőd legyen, a következők után biztosan máshogy látod majd! Ha nem megy oldalra felfelé még mindig lehet!… Tovább »

Frissítsük fel otthonunk, a tavasz újító erejével

A tavasz hatalmas erővel hat életünkre, mintha újászületnénk. A téli szürke napoknak vége, a nappalok ismét hosszabbak és a táj üde zöld színre vált. Számunkra is fontos, hogy ezt a változást saját otthonunkban is megutdjuk élni. Frissítsük fel lakásunk, így ez lehet számunkra  a menedék a nyüzsgő világ elől, ahol nyugodtan feltöltődhetünk új energiákkal. Nem… Tovább »

Üdvözöljük a jó időt, tavaszi kopogtatókkal!

Itt a tavasz, érezzük és bizony nagyon nagyon örülünk neki. Már nagyon vártam, hogy a kertben elkezdhessük a szorgoskodást és a tél emlékeit lecserélhessem üde és vidám tavaszi hangulatra. Mivel is kezdhettem volna el a tavaszi készólődést mint a téli ajtódísz lecserélésével. Íme 10+1 ötlet tavaszi ajtódísznek, melyek egyszerűen elkészíthetők, és mindenkinek garantáltan tavaszi, vidám hangulatot ajándékoz. 1.Kinek… Tovább »

A karácsonyi nagy projekt, mézeskalács ház

Mézeskalács házikót készíteni nem csak jó móka, de az ünnepi készülődés elengedhetetlen része. Kellemes illatokkal tölti be otthonunk és miután elkészült a legszebb dísze is. (Ha a kis Manók, nem falják fel :D) Íme 15+1 csodálatos ötlet mézeskalács házikók készítéséhez.   Készíthetünk  naturális színekkel mézeskalács házat, klasszikus cukormázzal Nem kell hogy három diemnziós legyen, íme a bizonyíték… Tovább »

10+1 lenyűgöző téli kopogtató amit Te is elkészíthetsz

Az ünnepekre készülve az első dekoráció ami kikerül az a téli kopogtatónk. Kellemes hangulatot teremt, hívogatón fogadja vendégeinket. Ezért  mindig  különleges figyelemmel készítem el és a kedvencem a dekorációk között. A következőkben 10+1 ötlet mutatok nektek, melyeket Ti is könnyen elkészíthettek otthonotokba. Gombok és szalagok a tökéletes kopogtatóhoz!   Egyszerű szalagos kopogtató Egyedi megoldás ha… Tovább »

Elképesztő adventi koszorúk, új formában!

Minden évben az adventi koszorú készítése komoly feladat! Szeretem a megújulást, azért idén valami különlegesebbet szerettem volna, és elrugaszkodni a szokásos koszsorú formától. Ha te is valami újat szeretnél az ünnepi asztalra, de nem tudod hogyan állj neki íme 20+1 elképesztő ötlet, melyet könnyen elkészíthetsz! Egyszerű tömbgyertyák is tökéletes adventi hangulatot teremthetnek , tökéletes a  minimalista… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!