Otthon mánia

Konyha hátfal, mit válasszunk?

Konyha tervezésénél, vagy felújításkor fontos és meghatározó a megfelelő hátfal kiválasztása a konyhába. Mára már számtalan lehetőség közül választhatunk, nem kell feltétlenül a hagyományos csempe mellett döntenünk. Rengeteg alternatívával helyettesíthető és sokkal egyedibbé tehetjük, a stílusunkhoz igazíthatjuk a konyhánkat.

Klasszikus megoldás, a csempe

Egy gyönyörű csempe mindig jó választás. Ha mégis szeretnénk valami különlegeset otthonunkba, egyszerű színekhez választhatunk különleges formavilágú csempéket. 

A metró csempék újra fénykorukat élik, ám itt is találhatunk különleges, üveg csempelapokat, a szivárvány (majdnem) minden színében.

Izgalmassá tehetjük a burkolatokat, ha a megszokottól eltérően kerülnek felhelyezésre! A halszálka minta nem csak különleges, de elegáns és stílusos is egyben.

Táblafesték

Kicsit bohém, laza és irtó izgalmas lehet ha táblafestékkel festjük be a hátfalat a pultnál. Így hagyhatunk üzeneteket a falon a családnak, vagy kiírhatjuk kedvenc receptjeinket, hogy mindig kéznél legyenek!

 

Fa stílusban

Modern és elegáns a fa hátlap a konyhapultnál.

Kőlapok

Mára kisméretű csempék helyet egész kőlapokat is használnak burkolásra. Így egyetlen egy nagy kő felület jelenik meg előttünk. 

Tipp: Ha ilyet szeretnénk mindenképpen gondoljunk a kőlap súlyára! Érdemes a konyha pult felületi lapjával összhangban tervezni.

 

Cementlapok reneszánsza

A cementlapok újra fénykorukat élik, csak úgy mint a metró csempék. Mintázatukkal színesebbé tehetik a konyhát. Ha nem tudunk dönteni, kombinálhatjuk hagyományos csempékkel is.

Bármilyent is választunk, színes, vagy monokróm változatot, biztosan nem fogjuk megbánni.

Rusztikus téglafal

Gyönyörű és erőteljes. Karaktert és erőt sugároz. Bár a tisztíthatósága több odafigyelést igényel, minden otthonban remekül mutat!

 

Üveg hátterek

Az üveg hátterek rengetek lehetőséget rejtenek magukban, szinte bármilyen kép kerülhet így fel a falra. Modern és egyedi hatást kelt.

A képeket és forrásukat megtalálod Pinterest mappámban. :)

Ha további érdekes ötleteket szeretnél, kövess a Facebook-on vagy a Pinterest -en is megtalálsz. Ha Neked is tetszett ötlet gyűjteményem, oszd meg másokkal is!

Címkék: , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!