Otthon mánia

Álomotthon, rusztikus stílusban 41 m2 alatt!


Mivel engem is egy miniházba sodort az élet tudom mennyi kihívással jár, hogy a kényelem a hely rovására nem menjen. Ám ha alaposan átgondoljuk mi az amira valóban szükségünk van, és az egyszerűbb élet mellett döntünk, akkor egy miniház minden képpen jó döntés. Én a magam részéről csak ajánlani tudom, hogy költüzzünk miniházba, akár családostul, és most nem 28 m2-re gondolok egy 5 fős családnak, hanem arra hogy annál több nem kell, mint amennyire tényleges szükségünk van.  Hiszen a gyererek úgy is kirepülnek, a legtöbb esetben idős korban nagyon nehezen tartható karban egy nagy ház (főleg ha több szintes). Így hát költözzünk miniházba! Amellett hogy kevesebbe kerül a fenttartása, jut idő másra is, vagy ha most tervezed a nyaralód megépítését mindenképp tetszeni fog a most következő projekt!

Clayton Homes és Alabama építész, Jeffery Dungan, csapat közös munkájából jött létre, egy új otthont terentő sorozatuknak. A házat Dungan
déli gyökerei ihlették, és egyedülálló, előkelő választást kínál a park modell piacán. Az épület 41 m2 es és kényelmesen elfér benne egy négyfős család is.

A ház külső részében prémium cédrus zsindelyek kerültek egy viszonylag tágas előtetővel. Belül, a ház energiahatékony franciaajtóján keresztül belépve, elénktárul a katedrális mennyezet hajófal falakkal és tölgyfa parkettával.

A konyhában rozsdamentes acélból készült készülékek vannak kvarc munkalapokkal, négyszemélyes étkeztetővel kialakítva. A földszinten található hálószoba egy queen-size ággyal felszerelt, teljes magasságú szekrény helyiséggel és beépített íróasztallal rendelkezik.

 

További érdekes praktikáért kövesd az Otthon mánia facebook oldalát!

 

 

 

 

 

 


Elképesztő nem igaz?

A proejct eredeti nyelvű cikkjét megtalálod

http://www.tinyhousetown.net/2017/05/the-low-country-464-sq-ft.html

A képeket és forrásukat megtalálod Pinterest mappámban. :)

Ha további érdekes ötleteket szeretnél, kövess a Facebook-on vagy a Pinterest -en is megtalálsz. Ha Neked is tetszett ötlet gyűjteményem, oszd meg másokkal is!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!