Otthon mánia

Egy rusztikus esküvő kellékei

Ha május, akkor indul az esküvő szezon! Egy esküvő megszervezése, rengeteg időt és odafigyelést igényel, hiszen ez életünk egyik legszebb napja. Egy csodálatos utazás veszi kezdetét, melyben két ember úgy dönt együtt töltik életük hátralévő részét, együtt fejlődnek és segítik egymást, hogy rátaláljanak közös és saját boldogásgukra. 

Ez a nap amikor elindulnak az úton, különleges és emlékezetes, ezért is fontos a gondos tervezés. Az elsődleges, hogy a Ti ízléseteket tükrözze és jól érezzétek magatokat ezen a nagy napon! A remek hangulat elengedhetetlen kelléke a dekoráció, mely legtöbbször  tükrözi a pár stílusát, ízlését, akár életmódjukat is.

A rusztikus vidéki hangulat ismét rendkívül divatos, aminek a megvalósításához nem kell feltétlenül milliókat költenünk. Az egyszerű vidéki hangulat, hihetelen sok bájjal rendelkezik. Ha Te is ilyen esküvőt tervezel és még nincs dekorációra ötleted, megmutatom a legegyszerűbb és leggyorsabban kivitelezhető megoldásokat, fillérekből!

 

 

Kedves gesztus

A vendégek üdvözlésére kihelyezett táblák, rögtön kellemes benyomást tesznek a vendégekre és segíthetik az informálódást.

Fontos a háttér

 

A főasztal mögötti dekoráció nem csak azért fontos, mert kiemeli a párt és minden tekintet rájuk irányul, de a fények segítenek egy egyenletes megvilágítást kialakítani, amitők a fotók is sokkal szebbek lesznek.

Kerti romantika

A nyáron tartott esküvők nagy előnye, hogy a szabad ég alatt is megtarthatjuk a szerttartást.

Kedves emlékek

Minél több emléket érdemes erről a napról megőrizni, ez az egyedi emlékkönyv különleges színfoltja lehet későbbi közös otthonotoknak!

Keretbe foglalat szerttartás

Ötletes és mutatós dekorációs megoldás, képkeretek segítségével izgalmas fotó hátterek alakíthatók ki.

 

Fa doboz hegyén, hátán

Fa ládák segítségével extra helyszínen is kialakíthatunk dekorációnak polcokat!

 

Részeges ültetőkártyák

Ha szeretitek a jó bort akkor, ez az ültetőkártya megoldás pont nektek való!

 

 

 

Emeletes szerelem

Egy régi létra, remek állványként szolgál a dekorációnak, de helyezhetünk rá takarót ha kültéri, hajnalig tartó lagzit tervezünk.

Romantikus asztaldísz

Fa dobozok, melyekben virágok tündökölnek. Egyszerűen gyönyörű hangulatot teremt.

Egy kevés csipke, és fa, némi gyertya és a meghitt hangulat nem maradhat el.

 

A képeket és forrásukat megtalálod Pinterest mappámban. :)

Ha további érdekes ötleteket szeretnél, kövess a Facebook-on vagy a Pinterest -en is megtalálsz. Ha Neked is tetszett ötlet gyűjteményem, oszd meg másokkal is!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!